Van Grunsven Autobanden B.V. is al meer dan 25 jaar specialist in banden en velgen. Uit voorraad kunnen we u voorzien van diverse merken, maten en typen banden. Merkbanden, budgetbanden, zomerbanden, winterbanden of all season banden. We kunnen alles leveren en dit tegen zeer scherpe prijzen!

 

Totaalaanbod banden

Naast autobanden kunt u bij ons ook terecht voor banden voor bestelwagens, vrachtwagens, landbouwvoertuigen, aanhangwagens, caravans of campers, scooters en motoren. Onze diensten bestaan verder uit monteren, balanceren, reparatie, uitlijnen en verkoop van stalen en lichtmetalen velgen. Graag geven we u advies bij aankoop van nieuwe banden of bij aankoop van een set velgen met banden.

Op alle nieuwe banden voor personen- en bestelwagens zit het Europese bandenlabel. Hiermee kun je de grip, het brandstofverbruik en het afrolgeluid van banden vergelijken.

 

Reparatie, Uitlijnen en Balanceren

Vervelend, een lekke band! Rij er niet mee door, kom met uw kapotte band naar Van Grunsven Autobanden. Vaak kan een lekke band nog gemaakt worden, als er bijvoorbeeld een spijkertje of een schroefje in het loopvlak is gekomen.

Ook voor uitlijnen (op afspraak) en balanceren van uw huidige banden kunt u bij Van Grunsven Autobanden terecht.

BANDENTIPS

  1. Controleer uw bandenspanning
  2. Zorg voor voldoende profiel
  3. Kies voor een band die past bij het seizoen

Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk eens op www.kiesdebesteband.nl.

bandentips